Re: Avantajele si dezavantajele refinantarii
Stefania depinde de motivatie, daca spui ca ai ramas fara serviciu, asta se poate verifica, sau in alte cazuri unde nu poti dovedi, merg pe incredere... daca merg ![]()
Comisioane, dobanzi, taxe – nemultumiri? Nu ai toate detaliile despre un credit sau depozit? Spune ce te deranjeaza si invata din experientele altora!
Nu sunteti autentificat. Va rugam autentificati-va sau inregistrati-va.
Stefania depinde de motivatie, daca spui ca ai ramas fara serviciu, asta se poate verifica, sau in alte cazuri unde nu poti dovedi, merg pe incredere... daca merg ![]()
si in cam cat timp pot sa obtin o refinantare. intr-o luna credeti ca mi se acorda, sau ma lungesc mai mult? multumesc!
si in cam cat timp pot sa obtin o refinantare. intr-o luna credeti ca mi se acorda, sau ma lungesc mai mult? multumesc!
Buna ziua,am citit mesajele dvs.referitor la refinantare.Eu am o propunere pentru dvs.avand oferta de refinantare a creditelor prelungita pana pe 15 august,eu fiind consultant credite,UnicreditTiriac.Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta astept pe mailul meu un raspuns de la dvs.sa va pot lamuri.O zi buna
ma gandesc la faptul ca o refinantare nu ar trebui sa dureze mai mult decat obtinerea unui credit, nu? Daca gresesc sa ma corectati ![]()
ma gandesc la faptul ca o refinantare nu ar trebui sa dureze mai mult decat obtinerea unui credit, nu? Daca gresesc sa ma corectati
Nu exista nici o diferenta de durata intre un credit normal si o refinantare.