Subiect: Card de debit expirat
Am un card de debit facut de ASE, acum cativa ani, si pe care nu l-am folosit, nu l-am inchis... acum a expirat, dar totusi e posibil sa fiu inregistrat in CRB din cauza lui?
Comisioane, dobanzi, taxe – nemultumiri? Nu ai toate detaliile despre un credit sau depozit? Spune ce te deranjeaza si invata din experientele altora!
Nu sunteti autentificat. Va rugam autentificati-va sau inregistrati-va.
Pagini 1
Am un card de debit facut de ASE, acum cativa ani, si pe care nu l-am folosit, nu l-am inchis... acum a expirat, dar totusi e posibil sa fiu inregistrat in CRB din cauza lui?
Buna Soso! daca banca percepe comision de administrare si tu nu l-ai folosit, atunci cu siguranta ai o datorie, care pana nu inchizi cardul si nu o platesti, tot creste.
am patit si eu la fel... am platit vreo 40 de lei (restanta) si l-am inchis, dar treaba cu CRB nu o cunosc...
am o cunostinta care dupa cativa ani, cand a vrut sa-si faca un credit, nu a putut ca figura ca rau platnic fix la cardul despre care vorbeati. cel mai indicat ar fi sa il inchideti si platiti cat mai curand. ![]()
fratele meu a terminat facultatea cu pricina, la care se dau cardurile acestea si dupa cativa ani a primit instiintare acasa ca are restanta 100 ron, sau cam asa ceva, dar nu era inscris in biroul de credit
)) am de vreo 5 ani un card de la facultate, folosit o singura data. Asta ar mai trebui, sa figurez in CRB. Ei ti le baga pe gat si tu inregistrezi datorii... afacere.
Pagini 1